!!!! Free Shipping All-Over-India !!!!
!!! Use Coupon Code ( Welcome ) and get 199/-Rs instant Discount !!!
Please or Register to create posts and topics.

Gözləmə Otağında Qazanılan Dərs

Başlamaq üçün deyim ki, mən səbirli adam deyiləm. Həyatım boyu hər şeyi tez istəmişəm. Tez qazanmaq, tez nəticə görmək, tez irəli getmək. Bəlkə də bu səbəbdən uzun müddət qumardan uzaq durmuşam – bilirdim ki, ora mənim üçün təhlükəli ola bilər. Amma həyatın gətirdiyi bəzi şeylər var ki, onlardan qaça bilmirsən.

Həmin gün xəstəxanada idim. Yox, özüm yox – atam. Ürəyindən əməliyyat olunmalı idi. Mən onun yanında gözləmə otağında oturmuşdum. Saatlar keçirdi. Heç bir xəbər yox idi. Həkim çıxıb dedi: “Gözləyin”. Mən də gözləyirdim. Saat 11 idi, sonra 12, sonra gecə 1. Nəfəsim daralırdı. Telefonumu çıxartdım. Heç nəyə baxa bilmirdim. Sonra bir reklam gördüm. Oyun. Slot. Fikirləşdim: “Nə olacaq, bəlkə bu dəqiqələri doldurar?”

Bildiyim saytlardan birini açdım. Əvvəllər bir dostum danışmışdı ki, mostbet pul cixarmaq çox asandır, bir neçə dəqiqəyə pul kartına düşür. O vaxt vecimə də olmamışdı. İndi isə maraqlandım. Qeydiyyatdan keçdim. 20 manat depozit qoydum. Fikirləşdim: “Atam əməliyyatdadır, mən pul qumar oynayıram. Nə dəliyəm?” Amma barmağım dayanmırdı.

“Sweet Bonanza” seçdim. Konfetlər yağırdı. Fırladım, fırladım, fırladım. İlk 10 dövrə uduzdum. 20-dən 14-ə düşdü. Ürəyim döyünürdü – yox, oyundan yox, atamdan. Sonra 14-dən 22-yə qalxdı. Sonra 18-ə düşdü. Sonra birdən ekran parladı. Bonus rejimi. 10 pulsuz fırlanma. Hər fırlanmada konfetlər partlayırdı. 3 manat, 5 manat, 2 manat, 8 manat, 4 manat. Cəmi 22 manat qazandım. Balans 40 manat oldu.

O an həkim çıxdı. Dedi: “Əməliyyat bitdi. Atanız yaxşıdır”. Nəfəs aldım. Gözlərim yaşardı. Telefonu bağladım. Atamın yanına qaçdım. O gecə xəstəxanada qaldım. Səhəri gün oyananda yadıma düşdü – balansımda 40 manat var idi. Necə mostbet pul cixarmaq olar? Araşdırdım. Kartımın nömrəsini daxil etdim. Bir neçə dəqiqə gözlədim. Pul gəldi. Həqiqətən də gəldi. 40 manat. Xəstəxananın kafeteryasında çörək, pendir, çay aldım. Qalanını atamın dərmanlarına verdim.

Həmin gün başa düşdüm: mostbet pul cixarmaq prosesi həqiqətən də sadədir. Amma əsas məsələ o deyildi. Əsas məsələ pulu nə vaxt çıxarmağı bilmək idi. Mən bilmişdim. Çünki əməliyyat otağının qarşısında gözləyərkən o 40 manat mənə yemək, dərman, güc vermişdi. Təkcə pul kimi deyil, bir imkan kimi.

Atam evə gəldikdən sonra həyat normal axarına döndü. Mən işə getdim, atam sağaldı. Amma oynamağa davam etdim. Həftədə bir neçə dəfə, 10-20 manat depozitlə. Qaydalarım sadə idi: qazanıram, çıxarıram. Bir gün 15 manat qoydum, “Book of Dead”da 63 manat qazandım. Dərhal çıxartdım. Mostbet pul cixarmaq üçün düyməni basdım, 5 dəqiqə sonra pul kartımda idi. Dostuma göstərdim. İnanmadı. Dedi: “Yalan deyirsən”. Kartı ona uzatdım. Baxdı, gördü. Susdu.

Başqa bir gün 30 manat qoydum. “Gates of Olympus”da 25 manata düşdüm. Sonra 40-a qalxdım. Sonra 22-yə düşdüm. Qəzəbləndim. “Yenə qaytararam” deyə daha çox oynamaq istədim. Amma dayandım. Öz-özümə dedim: “Sən xəstəxana gözləmə otağındakı adam deyilsən. Sən ağıllısan”. Çıxardım 22 manat. Az idi, amma itirməmişdim. Bu qələbə idi.

Zaman keçdikcə mən mostbet pul cixarmaq prosesini o qədər yaxşı öyrəndim ki, dostlar məndən məsləhət istəməyə başladı. “Necə edirsən? Tez çıxırmı?” Deyirdim: “Bəli, tezdir. Amma pulu qazanmaq çətindir. Çıxarmaq asandır”. Onlar gülürdü. Amma mən ciddi idim.

Ən böyük uduşum bir bazar günü oldu. Evdə tək idim, yağış yağırdı. “Big Bass Bonanza” oynayırdım. 20 manat depozit. 20-dən 15-ə düşdüm. 15-dən 35-ə qalxdım. Sonra 48-ə. Bonus aldım. Pulsuz fırlanmalar. Balıqlar gəldi. 48-dən 97-yə. 10 fırlanma qurtardı, amma yenə bonus aktivləşdi. +64 manat. Balans 161 manat. Nəfəsim dayandı. Dərhal çıxarışa basdım. 150 manat. 11 manat qaldı – onunla oynadım, uduzdum. Mostbet pul cixarmaq üçün 3 dəqiqə gözlədim. Bankdan mesaj gəldi: “150 manat hesabınıza daxil olmuşdur”. O gün özümə yeni telefon aldım. Köhnəsi 3 il işləmişdi.

İndi həyatım fərqlidir. Hələ də işləyirəm, hələ də maaş alıram. Amma hər ay oyunlardan əlavə 100-150 manat gəlirim olur. Bunu yığıram. Tətilə gedirəm. Uşaqlara hədiyyə alıram. Bəzən atama pul göndərirəm. Atam soruşur: “Haradan tapırsan bu pulu?” Deyirəm: “İnternetdən”. O, gülür. Bilmir ki, o gün xəstəxanada mən oynamasaydım, bəlkə heç başlamazdım. Amma başladım. Və indi buradayam.

Bilirəm, çoxları deyəcək: “Qumar pisdir”. Bəli, pisdir. Ağılsız oynasan. Mən ağıllı oynayıram. Mostbet pul cixarmaq mənə bir şey öyrətdi – pulun yalnız oyuncaq olduğunu. Əsl dəyər onu idarə etməkdir. Mən öyrəndim. Siz də öyrənə bilərsiniz. Amma unutmayın: hər oyunun bir sonu var. Mən sonu gözləməyi bacarıram. Siz bacarırsınızmı?

Bu gün atam sağlamdır. Evdə oturub çay içirik. Telefonumda bir mesaj gəldi. Oyun bildirişi. Baxdım, gülümsədim. Sonra bağladım. Atamla danışmaq daha vacibdir. Oyun gözləyər. Pul da. Amma ailə gözləmir. Mən bunu bilirəm. Və mənə lazım olan hər şey budur. Qalanı – yalnız oyun.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping