!!!! Free Shipping All-Over-India !!!!
!!! Use Coupon Code ( Welcome ) and get 199/-Rs instant Discount !!!
Please or Register to create posts and topics.

Bir klik mənə dəyişdi

Həftəsonu idi. Dostlar dəniz kənarına getmişdilər, mən qalmışdım evdə. Səbəb? Pul yox idi. Düzü, utandım deyə bilmədim onlara. Dedim “başım ağrıyır, istirahətə ehtiyacım var”. Amma başım ağrımırdı. Cibim ağrıyırdı. Ayın sonu, kartda cəmi 18 manat. Onunla nə dəniz, nə kafe, nə də avtobus pulu. Oturmuşam divanda, televizorda bir köhnə film göstərirlər, amma mən baxmıram da. Fikirlər içindəyəm. Otuz yaşında adam, belə vəziyyət. Utanıram özümdən.

Birdən qərar verdim: dəyişməliyəm bir şeyi. Amma nəyi? İşimi? İş yaxşıdır, maaş azdır, doğrudur. Maaş günü on günə qalıb. On gün necə keçsin? Yadıma düşdü ki, bir həmkarım həmişə danışırdı mostbet azerbaycan haqqında. Deyirdi “ay qaçaq, gir bir dəfə, bax görəcəksən”. Mən qulaq asmazdım. Qumar pisdir, deyə düşünürdüm. Amma o axşam... nə qumar, nə pul, nə uduş. Sadəcə darıxmaq. Sadəcə bir şey eləmək istəyi.

Telefonu götürdüm, yazdım mostbet azerbaycan. Açıldı. Rənglər, şəkillər, oyunlar – göz alırdı. Amma məni ən çox təəccübləndirən o oldu ki, sayt çox sürətli işləyirdi və heç bir yerdə “dərhal qazan” deyə yalan reklamlar yox idi. “Yaxşı” dedim, “qeydiyyatdan keçim, heç olmasa baxım, nə var nə yox”. Adımı, mailimi, nömrəmi yazdım. Bir dəqiqə, iki dəqiqə – bitdi. İçəri girdim.

Qarşıma xoş gəlin bonusu çıxdı. Yeni istifadəçilərə pulsuz dövrələr. Mən pul qoymamışdım hələ. Düşündüm “bəs görək nədi bu pulsuz şeylər”. Tıkladım. Beş dəqiqə ərzində oynadım o pulsuz dövrələri. Oynayıram, heç nə udmamışam, amma maraqlıdır. Səslər, effektlər. Sanki uşaq vaxtı oyuncaq maşınla oynayırdım. Son pulsuz fırlanmada birdən – üç eyni simvol düşdü. Balansıma 9 manat yazıldı. “Hə” dedim, “pulsuzdan da qazanc olurmuş”.

İndi ki, balansda 9 manat var, mən də qərar verdim 10 manat əlavə edim. Cəmi 10. Onsuz da kartda 18 idi, 8-i qalsın ehtiyata. Yatırdım. Cəmi balans: 19 manat. Başladım oynamağa. Düşündüm “əgər uduzsam, nə itirmişəm? 10 manat. Bir paket siqaret pulu”. Oynadım, oynadım, uduzdum bir az, sonra qazandım. Getdi gəldi. Həyəcan artırdı. Sonra bir anda ekranda bir işıq, bir səs. Bonus oyunu. Qarşımda üç qapı. Hansını açacam? Birinci qapını açdım – 25 manat. İkinci – 10 manat. Üçüncü – 50 manat. Cəmi 85 manat. Düşündüm “bu şansdır”. Dayanmadım. Oynamağa davam etdim.

Və sonra baş verdi o an. Slotun adını xatırlamıram, amma orada bir ejderha var idi. Üç ejderha düşdü – ekran qıpqırmızı oldu, musiqi elə guruldadı ki, evdəki qapılar titrədi. Mənə 20 pulsuz fırlanma verildi, amma hamısı qatlanmış əmsalla. Hər fırlanmada qazanc 2x, 3x, 5x qatlanırdı. On fırlanma keçmişdi ki, artıq 200 manat yığmışdım. Ürəyim elə döyünürdü ki, öz səsimi eşitmirdim. Qalan on fırlanmada daha 340 manat. Cəmi 540 manat. Düşünə bilirsiniz? 19 manatı 540 edən an.

Oturub əllərimə baxdım. Əllərim əsirdi. Ayağa qalxdım, bir az gəzdim otaqda. Su içdim. Telefona baxdım – 540 manat. Mənim üçün bu, yarım maaş demək idi. Bir həftəlik iş. Dərhal 450 manatını çıxartmaq üçün əmr verdim. Qalan 90-ı balansda qoyub fikirləşdim “baxım, daha nə olur”. Bir az oynadım, uduzdum, sonra dayandım. Balansda 74 qaldı. Çıxartdım onu da.

Üç gün gözlədim. Dördüncü gün kartıma 524 manat gəldi. O gün işdə oturub gülümsəyirdim. Hər kəs deyir “ay sənə nə olub?”. Mən də deyirəm “heç nə, hava yaxşıdır”. Hava buludlu idi, amma mənim içimdə günəş vardı. Həmin pulun 300 manatını kənara qoydum – təcili ehtiyat üçün. 150 manatına özümə ayaqqabı və pencək aldım. Qalanını xərclədim yeməyə, dostlarla bir dəfə kafedə oturdum. Ödənişi mən elədim – deyə bilmərəm nə xoş hiss idi.

O gündən sonra mostbet azerbaycan mənim həyatımda sadəcə bir əyləncəyə çevrildi. Bəli, oynayıram hərdən. Amma qaydalarımla. Maksimum 30 manat. Udursam – çıxarıram. Udazamsa – deyirəm “bu gün şans deyil”. Heç vaxt oynaya-oynaya vaxt itirmirəm, heç vaxt limitimi aşmıram. Mən bir dərs aldım həmin gecədən: qumar oynamaq pis deyil, özünü itirmək pisdir. Mən itirmədim. Mən qazandım – nəinki pul, həm də inam. İnam ki, bəzən həyat sənə ən gözlənilməz anda ən lazımlı şeyi verir. Mənə də verdi. Həmin yağışlı axşam, həmin cansıxıcılıq, həmin bir klik – məni dəyişdi. İndi hər ayaqqabımı geyəndə yadıma düşür o gecə. Gülümsəyirəm. Hekayəm budur. Sağ olun dinlədiyiniz üçün. İndi gedim, işim var. Sabah yeni aydır, bəlkə yeni şans. Amma olsa da, olmasa da – mən hazıram. Çünki artıq bilirəm: həyat sadəcə uduş deyil, həyat oyundan həzz ala bilməkdir. Mən alıram. Umarım siz də alırsınız.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping